Enter your keyword

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Alor Gajah Melaka

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Alor Gajah Melaka

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Alor Gajah Melaka

Pemasangan rumput tiruan (artificial grass) di Alor Gajah Melaka. Alhamdulillah proses pembersihan dan pemasangan dapat berjalan dengan lancar. Tuan ruman pilih rumput tiruan (artificial grass) jenis Natural Grass 30mm. Proses pemasangan dan pembersihan makan masa 1 hari sahaja. Terima kasih banyak kerana pilih kami di BANI Grass. Semoga tuan puan puas hati dengan hasil kerja kami 😉

Berminat nak pasang rumput tiruan (artificial grass) di sekitar Melaka, Johor Bahru, Negeri Sembilan & Selangor boleh hubungi 019-6252202 atau whatsapp je terus dengan klik link ini www.banigrass.com/WhatsApp

Boleh juga layari www.banigrass.com untuk melihat produk dan portfolio kami.

JOM HIASI HALAMAN RUMAH DENGAN RUMPUT TIRUAN (ARTIFICIAL GRASS) WARRANTY SELAMA 8 TAHUN. TAK PERLU MEMBAJA, SIRAM, POTONG DAN YANG PALING BEST IA MAMPU KEKAL CANTIK DAN KEMAS LEBIH LAMA.

ZERO MAINTENANCE!!
.
.
PENING dan terasa SUSAH nak jaga halaman rumah?? Tak ada MASA nak potong dan baja rumput karpet?? Mesti STRESS kan kadang2. Dengan sibuk kerja lagi. Fuh!! Rasa mcm nak simen je semua halaman rumah tu. Tapi tak lawa pulak kalau simen semua.
.
.
Haa BANI Grass ada jalan penyelesaiannya. Kami ada menawarkan produk rumput tiruan (artificial grass) untuk hiasan lanskap rumah dan perniagaan anda. Antara produk yang kami ada Green Grass, Natural Grass & Golf Grass dengan harga bermula serendah RM6.00 – RM15.00 sekaki sahaja. Harga dah termasuk pemasangan 😉
.
.
Apa rumput tiruan ni?

Rumput tiruan (artificial grass) atau rumput sintetik (synthetic grass) merupakan satu produk berasaskan bahan fiber sintetik untuk dijadikan rumput bagi pelbagai kegunaan terutamanya dalam kegunaan padang bola. Rumput sintetik (synthetic grass) juga dipanggil sebagai rumput tiruan (artificial grass), rumput plastik (plastic grass), atau rumput turf sintetik (synthetic turf grass). Rumput tiruan ini juga diperbuat daripada bahan kaca, mesra alam sekitar dan tidak merbahaya kepada kesihatan manusia.
.
.
Best ke guna rumput tiruan ni? Ish mcm rugi je? Mahal pulak tu. Haa meh kami bagitau antara kelebihan rumput tiruan ni dan kenapa ia mahal?

1. Anda dah tak perlu susah2 nak siram rumput ni. So dah jimat air dan bil.

2. Tak perlu potong dan baja. Haa itu satu masalah yang anda akan lalui kalau guna rumput karpet (rumput hidup) sebab kena selalu potong dan baja.

3. Rumput tiruan ni tak mendatangkan penyakit, serangga dan lalang.

4. Rumput tiruan ini mampu bertahan lama dan kekal cantik. Tambah pula kami berikan warranty selama 8 tahun.

5. Menjaga alam sekitar. Rumput tiruan (artificial grass) ini dapat hindar dari carbon mesin rumput.

Dan banyak lagi kelebihan penggunaan rumput tiruan ni. Memang best kalau dapat guna rumput tiruan (artificial grass) ni. Sebab boleh lepak, duduk, baring dan tido atas rumput tiruan ni. Mesti ahli keluarga suka giler nanti. Dah tak risau nak balik kampung tinggalkan rumah lama2.
.
.
Jika berminat boleh komen PM dibawah. Pihak BANI Grass akan reply mesej anda serta merta. Atau anda boleh WhatsApp 019-6252202 terus atau klik link WhatsApp www.banigrass.com/WhatsApp untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.
.
.
Kurang yakin dengan BANI Grass?? Boleh lihat antara hasil kerja dan testimoni kami di sini https://www.banigrass.com/blog/
.
.
Lokasi pemasangan area Melaka, Muar, Negeri Sembilan & Selangor. PERCUMA site visit & quotation. Kami boleh ke lokasi anda untuk ukur keluasan halaman rumah dan bawa sample rumput tiruan (artificial grass).
.
.
Rumput tiruan (artificial grass) ni sesuai pasang dekat halaman rumah, atas tanah, balkoni, dinding, singage, office, atas simen, display produk, padang golf, alas kaki, rak kasut dan banyak lagi.
.
.
Hubungi BANI Grass:

==> 019-6252202
==> 019-6252202
==> 019-6252202
.
.
WhatsApp BANI Grass:

==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
.
.
Showroom BANI Grass:

==> Lot 48, Jalan Sungai Putat 75450 Melaka
==> Lot 48, Jalan Sungai Putat 75450 Melaka
==> Lot 48, Jalan Sungai Putat 75450 Melaka
.
.
Lokasi BANI Grass:

==> Di Restoran Klasik Terapung (Tomyam Klasik)
==> Berdekatan dengan Mango Float Melaka
==> Berdekatan dengan IPK Melaka & MMU
.
.
Website BANI Grass:

==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
.
BANI Grass
your artificial grass landscape

Related Posts

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.