Enter your keyword

Blog

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Seksyen 7 Shah Alam Selangor

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Seksyen 7 Shah Alam Selangor

Assalamualaikum dan selamat pagi semua  Hari ini bani nak kongsikan dengan korang semua hasil kerja @banigrass buat pemasangan rumput tiruan (artificial grass) di Seksyen 7 Shah Alam. Alhamdulillah deal hanya melalui WhatsApp sahaja dan tuan rumah setuju untuk pasang rumput tiruan jenis Natural Grass 30mm.
.
Haa.. Sekarang baru lah nampak lebih kemas dan cantik. Anak2 pun dah boleh main dekat situ dengan selamat. Lepas ni kalau birthday party anak pun dah boleh buat kat situ. So kepada mereka yang ada ruang kat dalam rumah mcm ni. Boleh lah pasang rumput tiruan (artificial grass) macam kami pasang ni. Dapat gunakan semua ruang secukup nya 
.
Jom tukar ke rumput tiruan (artificial grass) sekarang! Dapat menjimat banya masa, tenaga & wang ringgit. Jaminan warranty selama 8 tahun. Berminat nak dapatkan rumput tiruan (artificial grass) boleh layari website kami www.banigrass.com untuk maklumat lanjut. Atau boleh direct WhatsApp BANI Grass di talian 019-6252202.

 

MENCARI RUMPUT TIRUAN (ARTIFICIAL GRASS) DI SEKITAR MELAKA?? HARGA MAMPU MILIK DENGAN KUALITI TINGGI DAN WARRANTY SELAMA 8 TAHUN!!
.
.
PENING dan terasa SUSAH nak jaga halaman rumah?? Tak ada MASA nak potong dan baja rumput karpet?? Mesti STRESS kan kadang2. Dengan sibuk kerja lagi. Fuh!! Rasa mcm nak simen je semua halaman rumah tu. Tapi tak lawa pulak kalau simen semua.
.
.
Haa BANI Grass ada jalan penyelesaiannya. Kami ada menawarkan produk rumput tiruan (artificial grass) untuk hiasan lanskap rumah dan perniagaan anda. Antara produk yang kami ada Artificial Grass, Green Grass, Natural Grass & Golf Grass. Harga bermula RM9 sekaki – RM15 sekaki (tengok pada jenis rumput). Harga yang kami berikan dah siap pemasangan.
.
.
Apa rumput tiruan ni?

Rumput tiruan (artificial grass) atau rumput sintetik (synthetic grass) merupakan satu produk berasaskan bahan fiber sintetik untuk dijadikan rumput bagi pelbagai kegunaan terutamanya dalam kegunaan padang bola. Rumput sintetik (synthetic grass) juga dipanggil sebagai rumput tiruan (artificial grass), rumput plastik (plastic grass), atau rumput turf sintetik (synthetic turf grass). Rumput tiruan ini juga diperbuat daripada bahan kaca, mesra alam sekitar dan tidak merbahaya kepada kesihatan manusia.
.
.
Best ke guna rumput tiruan ni? Ish mcm xbest je? Haa meh kami bagitau antara kelebihan rumput tiruan ni.

1. Anda dah tak perlu susah2 nak siram rumput ni. So dah jimat air.

2. Tak perlu potong dan baja. Haa itu satu masalah yang anda akan lalui kalau guna rumput karpet (rumput hidup) sebab kena rajin potong dan baja.

3. Rumput tiruan ni tak mendatangkan penyakit dan serangga.

4. Rumput tiruan ini mampu bertahan lama dan kekal cantik. Tambah pula kami berikan warranty selama 8 tahun.

5. Menjaga alam sekitar. Rumput tiruan (artificial grass) ini dapat hindar dari carbon mesin rumput.

Dan banyak lagi kelebihan penggunaan rumput tiruan ni. Memang best kalau dapat guna rumput tiruan ni. Sebab boleh lepak, duduk, baring dan tido atas rumput tiruan ni.
.
.
Jika berminat boleh komen PM dibawah. Pihak BANI Grass akan reply mesej anda serta merta. Atau anda boleh WhatsApp 019-6252202 terus atau klik sini www.banigrass.com/WhatsApp untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.
.
.
Hubungi BANI Grass:

==> 019-6252202
==> 019-6252202
==> 019-6252202
.
.
WhatsApp BANI Grass:

==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
.
.
Website BANI Grass:

==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
.
BANI Grass
your artificial grass landscape

Related Posts

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.