Enter your keyword

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Skudai Baru Johor Bahru

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Skudai Baru Johor Bahru

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Skudai Baru Johor Bahru

Assalamualaikum dan salam hormat semua 😉

Hari ini kami nak kongsikan dengan anda semua pemasangan rumput tiruan (artificial grass) jenis Golf Grass di Skudai Baru Johor Bahru. Syukur Alhamdulillah tuan rumah memberi kepercayaan kepada kami untuk buat padang golf khas untuk anak beliau. Happy mereka bila padang golf dah siap 😉 Tuan rumah pilih rumput tiruan (artificial grass) jenis Natural Grass 40mm Premium dan Golf Grass 15mm. Terima kasih banyak tuan Hafiz sebab sudi dapatkan rumput tiruan (artificial grass) dari kami BANI Grass. Semiga tuan Hafiz di panjangkan umur dan dimurahkan rezki. Tahniah atas kurniaan zuriat baru 😉

Bagi mereka yang berminat nak pasang rumput tiruan (artificial grass) di sekitar Melaka, Johor Bahru, Negeri Sembilan & Selangor? PERCUMA quotation dan site visit kami berikan. Boleh juga ke kedai dan showroom kami di Sungai Putat Melaka. Boleh Waze BANI Grass. Untuk maklumat lanjut anda boleh layari website kami www.banigrass.com atau WhatsApp kami terus dengan klik link ini www.banigrass.com/WhatsApp

—————————————————

MENCARI RUMPUT TIRUAN (ARTIFICIAL GRASS) DI SEKITAR MELAKA, JOHOR BAHRU, NEGERI SEMBILAN, SELANGOR & KUALA LUMPUR?? HARGA MAMPU MILIK DENGAN KUALITI TINGGI DAN WARRANTY SELAMA 8 TAHUN!!
.
.
PENING dan terasa SUSAH nak jaga halaman rumah?? Tak ada MASA nak potong dan baja rumput karpet?? Mesti STRESS kan kadang2. Dengan sibuk kerja lagi. Fuh!! Rasa mcm nak simen je semua halaman rumah tu. Tapi tak lawa pulak kalau simen semua.
.
.
Haa BANI Grass ada jalan penyelesaiannya. Kami ada menawarkan produk rumput tiruan (artificial grass) untuk hiasan lanskap rumah dan perniagaan anda. Antara produk yang kami ada Artificial Grass, Green Grass, Natural Grass & Golf Grass. PROMOSI PERCUMA pembersihan dan pemasangan.
.
.
Apa rumput tiruan ni?

Rumput tiruan (artificial grass) atau rumput sintetik (synthetic grass) merupakan satu produk berasaskan bahan fiber sintetik untuk dijadikan rumput bagi pelbagai kegunaan terutamanya dalam kegunaan padang bola. Rumput sintetik (synthetic grass) juga dipanggil sebagai rumput tiruan (artificial grass), rumput plastik (plastic grass), atau rumput turf sintetik (synthetic turf grass). Rumput tiruan ini juga diperbuat daripada bahan kaca, mesra alam sekitar dan tidak merbahaya kepada kesihatan manusia.
.
.
Best ke guna rumput tiruan ni? Ish mcm rugi je? Haa meh kami bagitau antara kelebihan rumput tiruan ni.

1. Anda dah tak perlu susah2 nak siram rumput ni. So dah jimat air dan bil.

2. Tak perlu potong dan baja. Haa itu satu masalah yang anda akan lalui kalau guna rumput karpet (rumput hidup) sebab kena selalu potong dan baja.

3. Rumput tiruan ni tak mendatangkan penyakit, serangga dan lalang.

4. Rumput tiruan ini mampu bertahan lama dan kekal cantik. Tambah pula kami berikan warranty selama 8 tahun.

5. Menjaga alam sekitar. Rumput tiruan (artificial grass) ini dapat hindar dari carbon mesin rumput.

Dan banyak lagi kelebihan penggunaan rumput tiruan ni. Memang best kalau dapat guna rumput tiruan (artificial grass) ni. Sebab boleh lepak, duduk, baring dan tido atas rumput tiruan ni. Mesti ahli keluarga suka giler nanti. Dah tak risau nak tinggalkan rumah lama2.
.
.
Jika berminat boleh komen PM dibawah. Pihak BANI Grass akan reply mesej anda serta merta. Atau anda boleh WhatsApp 019-6252202 terus atau klik link WhatsApp www.banigrass.com/WhatsApp untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.
.
.
Berapa banyak jenis rumput tiruan (artificial grass) yang kami sediakan?

– Natural Grass 25mm
– Green Grass 25mm
– Natural Grass 30mm
– Natural Grass 30mm Premium
– Natural Grass 35mm
– Green Grass 35mm
– Natural Grass 40mm
– Natural Grass 40mm Premium
.
.
Kurang yakin dengan BANI Grass?? Boleh lihat antara hasil kerja dan testimoni kami di sini https://www.banigrass.com/blog/
.
.
Hubungi BANI Grass:

==> 019-6252202
==> 019-6252202
==> 019-6252202
.
.
WhatsApp BANI Grass:

==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
.
.
Website BANI Grass:

==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
.
BANI Grass
your artificial grass landscape

#rumputtiruan #rumput #artificialgrass #grass #fakegrass #greengrass#naturalgrass #landscape #decor #melaka #muar #johorbahru#negerisembilan #selangor #banigrass #kualalumpur #rumputsintetis

Related Posts

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.