Enter your keyword

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Taman Bukit Katil Melaka

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Taman Bukit Katil Melaka

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Taman Bukit Katil Melaka

Assalamualaikum dan hai semua. Syukur Alhamdulillah siap pemasangan rumput tiruan (artificial grass) di lokasi Bukit Katil Melaka. Tuan rumah memilih jenis rumput Natural Grass 30mm untuk keluasan 45×6 kaki. Syukur Alhamdulillah proses pemasangan dapat berjalan dengan lancar walaupun waktu hujan. Dalam 1 hari dah boleh siap 
.
Jom tengok video ni sampai habis proses pemasangan rumput tiruan (artificial grass) dari kami. Lepas ni dah tak perlu susah2 nak potong rumput, baja, dan buat penjagaan rumput halaman rumah. Dah boleh fokus  dengan kerjaya.
.
So jom tukar ke rumput tiruan (artificial grass) hari ini. Harga yang kami tawarkan dah siap pemasangan. So WhatsApp kami sekarang di talian 019-6252202 atau layari www.banigrass.com
.
InsyaAllah pihak BANI Grass akan berikan servis dan pemasangan yang terbaik. Kami boleh cover pemasangan di area Melaka, Seremban, Bangi, Shah Alam, Subang & Selangor. WhatsApp kami sekarang bagi mendapatkan quotation.
.
Berminat nak tahu maklumat lanjut tentang rumput tiruan (artificial grass) dengan harga serendah RM9 sekaki siap pasang dan warranty selama 8 tahun? Boleh layari website kami www.banigrass.com

Assalamualaikum dan hai semua. Syukur Alhamdulillah siap pemasangan rumput tiruan (artificial grass) di lokasi Bukit Katil Melaka. Tuan rumah memilih jenis rumput Natural Grass 30mm untuk keluasan 45×6 kaki. Syukur Alhamdulillah proses pemasangan dapat berjalan dengan lancar walaupun waktu hujan. Dalam 1 hari dah boleh siap 😉.Jom tengok video ni sampai habis proses pemasangan rumput tiruan (artificial grass) dari kami. Lepas ni dah tak perlu susah2 nak potong rumput, baja, dan buat penjagaan rumput halaman rumah. Dah boleh fokus 💯 dengan kerjaya. .So jom tukar ke rumput tiruan (artificial grass) hari ini. Harga yang kami tawarkan dah siap pemasangan. So WhatsApp kami sekarang di talian 019-6252202 atau layari www.banigrass.com.InsyaAllah pihak BANI Grass akan berikan servis dan pemasangan yang terbaik. Kami boleh cover pemasangan di area Melaka, Seremban, Bangi, Shah Alam, Subang & Selangor. WhatsApp kami sekarang bagi mendapatkan quotation..Berminat nak tahu maklumat lanjut tentang rumput tiruan (artificial grass) dengan harga serendah RM9 sekaki siap pasang dan warranty selama 8 tahun? Boleh layari website kami www.banigrass.com====================================MENCARI RUMPUT TIRUAN (ARTIFICIAL GRASS) DI SEKITAR MELAKA?? HARGA MAMPU MILIK DENGAN KUALITI TINGGI DAN WARRANTY SELAMA 8 TAHUN!!..PENING dan terasa SUSAH nak jaga halaman rumah?? Tak ada MASA nak potong dan baja rumput karpet?? Mesti STRESS kan kadang2. Dengan sibuk kerja lagi. Fuh!! Rasa mcm nak simen je semua halaman rumah tu. Tapi tak lawa pulak kalau simen semua. ..Haa BANI Grass ada jalan penyelesaiannya. Kami ada menawarkan produk rumput tiruan (artificial grass) untuk hiasan lanskap rumah dan perniagaan anda. Antara produk yang kami ada Artificial Grass, Green Grass, Natural Grass & Golf Grass. Harga bermula RM9 sekaki – RM15 sekaki (tengok pada jenis rumput). Harga yang kami berikan dah siap pemasangan. ..Apa rumput tiruan ni?–Rumput tiruan (artificial grass) atau rumput sintetik (synthetic grass) merupakan satu produk berasaskan bahan fiber sintetik untuk dijadikan rumput bagi pelbagai kegunaan terutamanya dalam kegunaan padang bola. Rumput sintetik (synthetic grass) juga dipanggil sebagai rumput tiruan (artificial grass), rumput plastik (plastic grass), atau rumput turf sintetik (synthetic turf grass). Rumput tiruan ini juga diperbuat daripada bahan kaca, mesra alam sekitar dan tidak merbahaya kepada kesihatan manusia…Best ke guna rumput tiruan ni? Ish mcm xbest je? Haa meh kami bagitau antara kelebihan rumput tiruan ni. 1. Anda dah tak perlu susah2 nak siram rumput ni. So dah jimat air.2. Tak perlu potong dan baja. Haa itu satu masalah yang anda akan lalui kalau guna rumput karpet (rumput hidup) sebab kena rajin potong dan baja.3. Rumput tiruan ni tak mendatangkan penyakit dan serangga.4. Rumput tiruan ini mampu bertahan lama dan kekal cantik. Tambah pula kami berikan warranty selama 8 tahun.5. Menjaga alam sekitar. Rumput tiruan (artificial grass) ini dapat hindar dari carbon mesin rumput.Dan banyak lagi kelebihan penggunaan rumput tiruan ni. Memang best kalau dapat guna rumput tiruan ni. Sebab boleh lepak, duduk, baring dan tido atas rumput tiruan ni. ..Jika berminat boleh komen PM dibawah. Pihak BANI Grass akan reply mesej anda serta merta. Atau anda boleh WhatsApp 019-6252202 terus atau klik sini www.banigrass.com/WhatsApp untuk sebarang pertanyaan dan pembelian…Hubungi BANI Grass:–==> 019-6252202==> 019-6252202==> 019-6252202..WhatsApp BANI Grass:–==> www.banigrass.com/WhatsApp==> www.banigrass.com/WhatsApp==> www.banigrass.com/WhatsApp..Website BANI Grass:–==> www.banigrass.com==> www.banigrass.com==> www.banigrass.com.BANI Grassyour artificial grass landscape

Posted by BANI Grass on Tuesday, July 3, 2018

 

 

MENCARI RUMPUT TIRUAN (ARTIFICIAL GRASS) DI SEKITAR MELAKA?? HARGA MAMPU MILIK DENGAN KUALITI TINGGI DAN WARRANTY SELAMA 8 TAHUN!!
.
.
PENING dan terasa SUSAH nak jaga halaman rumah?? Tak ada MASA nak potong dan baja rumput karpet?? Mesti STRESS kan kadang2. Dengan sibuk kerja lagi. Fuh!! Rasa mcm nak simen je semua halaman rumah tu. Tapi tak lawa pulak kalau simen semua.
.
.
Haa BANI Grass ada jalan penyelesaiannya. Kami ada menawarkan produk rumput tiruan (artificial grass) untuk hiasan lanskap rumah dan perniagaan anda. Antara produk yang kami ada Artificial Grass, Green Grass, Natural Grass & Golf Grass. Harga bermula RM9 sekaki – RM15 sekaki (tengok pada jenis rumput). Harga yang kami berikan dah siap pemasangan.
.
.
Apa rumput tiruan ni?

Rumput tiruan (artificial grass) atau rumput sintetik (synthetic grass) merupakan satu produk berasaskan bahan fiber sintetik untuk dijadikan rumput bagi pelbagai kegunaan terutamanya dalam kegunaan padang bola. Rumput sintetik (synthetic grass) juga dipanggil sebagai rumput tiruan (artificial grass), rumput plastik (plastic grass), atau rumput turf sintetik (synthetic turf grass). Rumput tiruan ini juga diperbuat daripada bahan kaca, mesra alam sekitar dan tidak merbahaya kepada kesihatan manusia.
.
.
Best ke guna rumput tiruan ni? Ish mcm xbest je? Haa meh kami bagitau antara kelebihan rumput tiruan ni.

1. Anda dah tak perlu susah2 nak siram rumput ni. So dah jimat air.

2. Tak perlu potong dan baja. Haa itu satu masalah yang anda akan lalui kalau guna rumput karpet (rumput hidup) sebab kena rajin potong dan baja.

3. Rumput tiruan ni tak mendatangkan penyakit dan serangga.

4. Rumput tiruan ini mampu bertahan lama dan kekal cantik. Tambah pula kami berikan warranty selama 8 tahun.

5. Menjaga alam sekitar. Rumput tiruan (artificial grass) ini dapat hindar dari carbon mesin rumput.

Dan banyak lagi kelebihan penggunaan rumput tiruan ni. Memang best kalau dapat guna rumput tiruan ni. Sebab boleh lepak, duduk, baring dan tido atas rumput tiruan ni.
.
.
Jika berminat boleh komen PM dibawah. Pihak BANI Grass akan reply mesej anda serta merta. Atau anda boleh WhatsApp 019-6252202 terus atau klik sini www.banigrass.com/WhatsApp untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.
.
.
Hubungi BANI Grass:

==> 019-6252202
==> 019-6252202
==> 019-6252202
.
.
WhatsApp BANI Grass:

==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
.
.
Website BANI Grass:

==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
.
BANI Grass
your artificial grass landscape

Related Posts

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.