Enter your keyword

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Petronas Melaka Refinery Malaysia Sungai Udang

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Petronas Melaka Refinery Malaysia Sungai Udang

Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass) di Petronas Melaka Refinery Malaysia Sungai Udang

Syukur Alhamdulillah siap pemasangan rumput tiruan (artificial grass) di Petronas Melaka Refinery Malaysia Sungai Udang Melaka 😉 Fuh 2 hari buat kerja sampai malam. Lega dah siap semua. Memang banyak kerja perlu buat nak siapkan semua kerja ni. Pape pun syukur semua dapat siap mengikut jadual
.
Berminat nak dapatkan rumput tiruan (artificial grass) sekitar Melaka, Negeri Sembilan dan Selangor boleh hubungi BANI Grass di talian 019-6252202 atau WhatsApp terus sini www.banigrass.com/WhatsApp
.
Layari website kami www.banigrass.com

 

MENCARI RUMPUT TIRUAN (ARTIFICIAL GRASS) DI SEKITAR MELAKA?? HARGA MAMPU MILIK DENGAN KUALITI TINGGI DAN WARRANTY SELAMA 8 TAHUN!!
.
.
PENING dan terasa SUSAH nak jaga halaman rumah?? Tak ada MASA nak potong dan baja rumput karpet?? Mesti STRESS kan kadang2. Dengan sibuk kerja lagi. Fuh!! Rasa mcm nak simen je semua halaman rumah tu. Tapi tak lawa pulak kalau simen semua.
.
.
Haa BANI Grass ada jalan penyelesaiannya. Kami ada menawarkan produk rumput tiruan (artificial grass) untuk hiasan lanskap rumah dan perniagaan anda. Antara produk yang kami ada Artificial Grass, Green Grass, Natural Grass & Golf Grass. Harga bermula RM9 sekaki – RM15 sekaki (tengok pada jenis rumput). Harga yang kami berikan dah siap pemasangan.
.
.
Apa rumput tiruan ni?

Rumput tiruan (artificial grass) atau rumput sintetik (synthetic grass) merupakan satu produk berasaskan bahan fiber sintetik untuk dijadikan rumput bagi pelbagai kegunaan terutamanya dalam kegunaan padang bola. Rumput sintetik (synthetic grass) juga dipanggil sebagai rumput tiruan (artificial grass), rumput plastik (plastic grass), atau rumput turf sintetik (synthetic turf grass). Rumput tiruan ini juga diperbuat daripada bahan kaca, mesra alam sekitar dan tidak merbahaya kepada kesihatan manusia.
.
.
Best ke guna rumput tiruan ni? Ish mcm xbest je? Haa meh kami bagitau antara kelebihan rumput tiruan ni.

1. Anda dah tak perlu susah2 nak siram rumput ni. So dah jimat air.

2. Tak perlu potong dan baja. Haa itu satu masalah yang anda akan lalui kalau guna rumput karpet (rumput hidup) sebab kena rajin potong dan baja.

3. Rumput tiruan ni tak mendatangkan penyakit dan serangga.

4. Rumput tiruan ini mampu bertahan lama dan kekal cantik. Tambah pula kami berikan warranty selama 8 tahun.

5. Menjaga alam sekitar. Rumput tiruan (artificial grass) ini dapat hindar dari carbon mesin rumput.

Dan banyak lagi kelebihan penggunaan rumput tiruan ni. Memang best kalau dapat guna rumput tiruan ni. Sebab boleh lepak, duduk, baring dan tido atas rumput tiruan ni.
.
.
Jika berminat boleh komen PM dibawah. Pihak BANI Grass akan reply mesej anda serta merta. Atau anda boleh WhatsApp 019-6252202 terus atau klik sini www.banigrass.com/WhatsApp untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.
.
.
Hubungi BANI Grass:

==> 019-6252202
==> 019-6252202
==> 019-6252202
.
.
WhatsApp BANI Grass:

==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
.
.
Website BANI Grass:

==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
.
BANI Grass
your artificial grass landscape

Related Posts

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.