Enter your keyword

Sample Rumput Tiruan (Artificial Grass) Dari BANI Grass

Sample Rumput Tiruan (Artificial Grass) Dari BANI Grass

Sample Rumput Tiruan (Artificial Grass) Dari BANI Grass

Assalamualaikum dan salam hujung minggu semua. Ini merupakan antara sample rumput tiruan (artificial grass) yang terdapat di BANI Grass. Bagi mereka yang nak tengok sample rumput tiruan (artificial grass) boleh datang ke kedai dan showroom kami di Sungai Putat Melaka. Kami boleh juga ke lokasi anda di sekitar Melaka, Johor Bahru, Negeri Sembilan & Selangor untuk buat ukuran dan bawa sample rumput tiruan (artificial grass) ni sekali. PERCUMA sebutharga & site visit daripada kami.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi 019-6252202 atau layari website kami www.banigrass.com

MENCARI RUMPUT TIRUAN (ARTIFICIAL GRASS) DI SEKITAR MELAKA?? HARGA MAMPU MILIK DENGAN KUALITI TINGGI DAN WARRANTY SELAMA 8 TAHUN!!
.
.
PENING dan terasa SUSAH nak jaga halaman rumah?? Tak ada MASA nak potong dan baja rumput karpet?? Mesti STRESS kan kadang2. Dengan sibuk kerja lagi. Fuh!! Rasa mcm nak simen je semua halaman rumah tu. Tapi tak lawa pulak kalau simen semua.
.
.
Haa BANI Grass ada jalan penyelesaiannya. Kami ada menawarkan produk rumput tiruan (artificial grass) untuk hiasan lanskap rumah dan perniagaan anda. Antara produk yang kami ada Artificial Grass, Green Grass, Natural Grass & Golf Grass. PROMOSI PERCUMA pembersihan dan pemasangan.
.
.
Apa rumput tiruan ni?

Rumput tiruan (artificial grass) atau rumput sintetik (synthetic grass) merupakan satu produk berasaskan bahan fiber sintetik untuk dijadikan rumput bagi pelbagai kegunaan terutamanya dalam kegunaan padang bola. Rumput sintetik (synthetic grass) juga dipanggil sebagai rumput tiruan (artificial grass), rumput plastik (plastic grass), atau rumput turf sintetik (synthetic turf grass). Rumput tiruan ini juga diperbuat daripada bahan kaca, mesra alam sekitar dan tidak merbahaya kepada kesihatan manusia.
.
.
Best ke guna rumput tiruan ni? Ish mcm rugi je? Haa meh kami bagitau antara kelebihan rumput tiruan ni.

1. Anda dah tak perlu susah2 nak siram rumput ni. So dah jimat air dan bil.

2. Tak perlu potong dan baja. Haa itu satu masalah yang anda akan lalui kalau guna rumput karpet (rumput hidup) sebab kena selalu potong dan baja.

3. Rumput tiruan ni tak mendatangkan penyakit, serangga dan lalang.

4. Rumput tiruan ini mampu bertahan lama dan kekal cantik. Tambah pula kami berikan warranty selama 8 tahun.

5. Menjaga alam sekitar. Rumput tiruan (artificial grass) ini dapat hindar dari carbon mesin rumput.

Dan banyak lagi kelebihan penggunaan rumput tiruan ni. Memang best kalau dapat guna rumput tiruan (artificial grass) ni. Sebab boleh lepak, duduk, baring dan tido atas rumput tiruan ni. Mesti ahli keluarga suka giler nanti. Dah tak risau nak tinggalkan rumah lama2.
.
.
Jika berminat boleh komen PM dibawah. Pihak BANI Grass akan reply mesej anda serta merta. Atau anda boleh WhatsApp 019-6252202 terus atau klik link WhatsApp www.banigrass.com/WhatsApp untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.
.
.
Kurang yakin dengan BANI Grass?? Boleh lihat antara hasil kerja dan testimoni kami di sini https://www.banigrass.com/blog/
.
.
Hubungi BANI Grass:

==> 019-6252202
==> 019-6252202
==> 019-6252202
.
.
WhatsApp BANI Grass:

==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
.
.
Website BANI Grass:

==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
.
BANI Grass
your artificial grass landscape

Related Posts

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.