Enter your keyword

Testimoni BANI Grass – Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass)

Testimoni BANI Grass – Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass)

Testimoni BANI Grass – Pemasangan Rumput Tiruan (Artificial Grass)

Assalamualaikum dan hai semua 😉

Hari ini kami nak kongsikan dengan anda semua antara feedback dan testimoni yang kami terima dari pelanggan kami. Syukur Alhamdulillah ramai yang happy dengan hasil kerja dan rumput tiruan (artificial grass) dari kami BANI Grass. Walaubagaimana pun kami akur jika ada kesilapan kekurangan dari kami. Kami mohon ampun dan maaf jika ada kurang daripada pihak kami. InsyaAllah kami dari team BANI Grass sentiasa cuba berikan servis dan produk yang terbaik buat semua pelanggan kami. Terima kasih banyak semua yang sudi dapatkan rumput tiruan (artificial grass) dari kami BANI Grass. Semoga anda semua dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki. Amin 😉

MENCARI PEMASANGAN RUMPUT TIRUAN (ARTIFICIAL GRASS) MURAH DI SEKITAR KUALA LUMPUR, SELANGOR, NEGERI SEMBILAN, MELAKA MUAR & JOHOR BAHRU DENGAN MENGGUNAKAN RUMPUT TIRUAN (ARTIFICIAL GRASS) YANG BERKUALITI DAN MAMPU TAHAN HUJAN PANAS?
.
KINI BANI GRASS MENAWARKAN RUMPUT TIRUAN (ARTIFICIAL GRASS) YANG MAMPU BERTAHAN LEBIH DARI 8-10 TAHUN. DENGAN KAEDAH PEMASANGAN LENGKAP SIAP PEMBERSIHAN, PEMASANGAN WEEDMAT, RATAKAN TANAH, COMPACT, LEVELLING DAN YANG PALING PENTING IA KEMAS DAN CANTIK.
.
Dah tak PENING lagi dengan MASALAH halaman rumah yang selalu naik LALANG dan RUMPUT JAHAT. Kerana rumput tiruan (artificial grass) TIDAK PERLU SEBARANG PENJAGAAN (Zero Maintenance) seperti menyiram, memotong mahupun membaja. So MUDAH, SENANG dan sentiasa nampak HIJAU. Secara tidak langsung penggunaan rumput tiruan (artificial grass) ini dapat menjimatkan lebih banyak MASA dan WANG RINGGIT. Dah tak perlu UPAH orang datang POTONG RUMPUT setiap hujung minggu atau setiap bulan.
.
.
Siapa BANI Grass? Anda boleh lihat profail syarikat kami terlebih dahulu kat sini
https://www.banigrass.com/profail-syarikat/

Syukur Alhamdulillah syarikat besar seperti Hyundai juga menggunakan rumput tiruan (artificial grass) kami.
.
.
Kenapa pilih BANI Grass?

1. BANI Grass menawarkan HARGA MURAH dan BERPATUTAN.
2. Menggunakan rumput tiruan (artificial grass) yang BERKUALITI dan mampu tahan HUJAN PANAS.
2. Cara pemasangan yang LENGKAP dan KEMAS. Boleh lihat cara pemasangan kami kat sini https://www.banigrass.com/kaedah-pemasangan/
.
.
Nak lihat HASIL KERJA kami? Boleh klik link ini https://www.banigrass.com/blog/
.
.
Mesti anda selalu mengalami masalah ini.

PENING dan terasa SUSAH nak jaga halaman rumah?? Tak ada MASA nak potong dan baja rumput karpet?? Mesti STRESS kan kadang2. Dengan sibuk kerja lagi. Fuh!! Rasa mcm nak simen je semua halaman rumah tu. Tapi tak lawa pulak kalau dah simen semua nanti. Nanti akan datang nak tanam pokok dah tak boleh. Erm..
.
So jom tukar ke rumput tiruan (artificial grass) dengan kami BANI Grass.
.
Hubungi atau WhatsApp BANI Grass sekarang!! 019-6252202 / klik terus link ini www.banigrass.com/WhatsApp
.
.
Ehh apa rumput tiruan ni?
.
Rumput tiruan (artificial grass) atau rumput sintetik (synthetic grass) merupakan satu produk berasaskan bahan fiber sintetik untuk dijadikan rumput bagi pelbagai kegunaan terutamanya dalam kegunaan padang bola. Rumput sintetik (synthetic grass) juga dipanggil sebagai rumput tiruan (artificial grass), rumput plastik (plastic grass), atau rumput turf sintetik (synthetic turf grass). Rumput tiruan ini juga diperbuat daripada bahan kaca, mesra alam sekitar dan tidak merbahaya kepada kesihatan manusia.
.
.
Best ke guna rumput tiruan ni? Ish mcm rugi je? Haa meh kami bagitahu antara kelebihan rumput tiruan (artificial grass) ni.

1. Anda dah tak perlu susah2 nak siram rumput ni. So dah jimat air dan bil rumah.

2. Tak perlu potong dan baja. Haa itu satu masalah yang anda akan lalui kalau guna rumput karpet (rumput hidup) sebab kena selalu potong dan baja.

3. Rumput tiruan ni tak mendatangkan penyakit, serangga dan lalang.

4. Rumput tiruan ini mampu bertahan lama dan kekal cantik. Tambah pula rumput mampu bertahan 8-10 tahun.

5. Menjaga alam sekitar. Rumput tiruan (artificial grass) ini dapat hindar dari carbon mesin rumput.

6. Rumput tiruan (artificial grass) mampu kekal cantik, hijau dan bersih.

7. Rumah anda pasti akan kelihatan lebih cantik dan luas bila menggunakan rumput tiruan (artificial grass) dari BANI Grass.

Dan banyak lagi kelebihan penggunaan rumput tiruan ni. Memang best kalau dapat guna rumput tiruan (artificial grass) ni. Sebab boleh lepak, duduk, baring dan tido atas rumput tiruan ni. Mesti ahli keluarga dan anak2 suka giler nanti. Dah tak risau nak tinggalkan rumah lama2.
.
.
Jika berminat boleh komen PM dibawah. Pihak BANI Grass akan reply mesej anda serta merta. Atau anda boleh WhatsApp 019-6252202 terus atau klik link WhatsApp www.banigrass.com/WhatsApp untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. PERCUMA dapatkan SEBUTHARGA dan UKURAN di sekitar MELAKA, JOHOR BAHRU, NEGERI SEMBILAN, SELANGOR & KUALA LUMPUR.
.
.
Berapa banyak jenis rumput tiruan (artificial grass) yang BANI Grass tawarkan?

– Green & Natural Grass 25mm
– Green & Natural Grass 30mm
– Natural Grass 30mm Premium
– Green & Natural Grass 35mm
– Green & nNatural Grass 40mm
– Natural Grass 40mm Premium
– Natural Grass 50mm

Rumput tiruan (artificial grass) ini sesuai pasang atas tanah, halaman rumah, atas simen & mozac, balkoni, hiasan dinding, hiasan butik, hiasan homestay, hiasan pejabat, sekitar kolam, display produk, signboard, dalam rumah, indoor & outdoor dan banyk lagi)
.
.
Kurang yakin dengan BANI Grass?? Boleh lihat antara hasil kerja dan testimoni kami di sini https://www.banigrass.com/blog/
.
.
Hubungi BANI Grass:

==> 019-6252202
==> 019-6252202
==> 019-6252202
.
.
WhatsApp BANI Grass:

==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
==> www.banigrass.com/WhatsApp
.
.
Website BANI Grass:

==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
==> www.banigrass.com
.
BANI Grass
your artificial grass landscape

#rumputtiruan #rumput #artificialgrass #grass #fakegrass #greengrass#naturalgrass #landscape #decor #melaka #muar #johorbahru#negerisembilan #selangor #banigrass #kualalumpur #rumputsintetis#rumputtiruanmelaka #murah #rumputtiruanmurah #artificial

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.